Sandra Goedings

Waar: Taalklas
Ik werk: Maandag t/m donderdag
Ons telefoonnummer is: 0570 522 377

Mijn naam is Sandra Goedings.  Nadat ik voor groep 8, 5/6 en 3/4 heb gestaan , mocht ik de taalklas gaan opstarten. Voor mij een lot uit de loterij want zo kon ik mijn eerste beroep van logopedist mooi combineren met leerkracht zijn! Ik vind het iedere dag een prachtige uitdaging om kinderen uit andere landen en culturen Nederlands te leren en wegwijs te maken in ons land. Natuurlijk leer ik de kinderen ook lezen, spelling, rekenen en schrijven. Ja ja, ook deze kinderen werken hard bij ons op school!

Ik woon in het mooie Salland met man en 2 dochters. Ik hou van wandelen, fietsen en van werken in de tuin. Onlangs ben ik weer gaan handballen, een sport die ik als kind erg leuk vond en nu na 40 jaar weer. Al moet ik toegeven dat ik de sprintjes overlaat aan mijn jongere teamgenoten en dat de gezelligheid zwaarder weegt dan de stand!

de-wije-sandra-goedings-